HTML

Egy magyar rosszlány blogja

Ez egy teljesen hétköznapi magyar kurva blogja.

Friss topikok

  • Ninalany88: Szia kedves Blog író! A nevem Nina, és a prostitúcióból írom a szakdolgozatomat, mivel látom hogy ... (2011.07.25. 18:45) Készen vagyok!
  • elinor666: Szia! Véletlen lyukadtam ki itt, és nem gondoltam ilyen szabadszájó nyílt blog még van, és ezt íg... (2010.09.25. 18:11) Leamortizáltak.
  • Egy hozzászóló:): Helló Te kis Rosszlány:) Én is megírnám az ehhez kapcsolódó témához a véleményemet, remélem nem b... (2010.03.03. 06:22) Nincs cím
  • Antimoiros: looooooooooooooooool (2009.05.14. 19:08) A kurva és a Corvinus találkozása...
  • Antimoiros: Szia! Nem tartom gáznak: tényleg baromira nem vagyok képben. Néha még arra a kijelentésre is ragad... (2009.04.07. 18:27) Hú, de nem vagytok képben!

Linkblog

Ünnepeljünk magyar módra!

2009.03.15. 02:54 magyar rosszlány

Egyszerű napom volt. Délelőtti vendég nem késett, beszélgettünk egy kicsit, majd rendben, délutáni vendég még jobban rendben.

Ám elkövettem egy hibát. Este nem kapcsoltam ki a telefonomat. Hívás jött, szabad vagyok-e? Végül is, fáradtan, de igen, visszajáró kuncsaftért bármit. Jött a srác, nem kellett volna. Valami buliban két csaj is bolondította szegényt, fizetett nekik mindent, aztán piszi-puszi, majd hívlak, csá! Jött a srác, félig már kijózanodva, állt neki kegyetlenül, de mire eredményre jutottam, ő is kijózanodott. Utána elmesélte a történteket.

Üzenem minden errejáró pasinak: buliban egy cukros löttynél többet fizetni nőnek soha! Ismeretlennek duplán soha! Annyi pénzből bármelyik lány profin elintéz, amennyit Te plázacicára elnyomsz fél óra alatt! Bazmeg, légy férfi, ne csak egy farok! Ne csak arra az egy szervedre hallgass  a buliban, mert utána még viheted is valahová egy kis kényeztetésre, ha nem bírsz magaddal!!!

Igen, rám maradt a munka neheze, de olyankor is rám marad, amikor a kispolgári szutyok ribancok úgy beetetik a teremtés koronáját, hogy az házasulni lesz hajlandó. A balga ökör!!!! Mert miután kiderül a szerelem valódi oka - általában pénz, ritkábban státusz - a teremtés koronája összeomlik és újra prostinál keresi majd elvesztett boldogságát. Esetleg kocsmábam...

Holnap ünnep! Kezdődik a hőbörgés, már követni sem tudom ki mellett és ellen, de a lényeg az, hogy nem lesz vendég. Némelyik vendég hőbörögni megy, némelyik meg otthon remeg a hőbörgőktől. Állati. Szegény kis prosti meg tévézzen és rágjon küszöböt :)))

1 komment

Címkék: buli pasi ribanc mittoménmi

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarprosti.blog.hu/api/trackback/id/tr161002792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antimoiros 2009.04.02. 22:54:30

Vége a fiktív kísérleti-teleregénynek, vagy Fókamóka azonosítási próbálkozása túl közelre csapott be? A jelenlegi 10 bejegyzés alapján baromira nem tudom mire vélni ezt az egészet... Ez mindenesetre vicces!
süti beállítások módosítása