Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Egy magyar rosszlány blogja

Ez egy teljesen hétköznapi magyar kurva blogja.

Friss topikok

  • Ninalany88: Szia kedves Blog író! A nevem Nina, és a prostitúcióból írom a szakdolgozatomat, mivel látom hogy ... (2011.07.25. 18:45) Készen vagyok!
  • elinor666: Szia! Véletlen lyukadtam ki itt, és nem gondoltam ilyen szabadszájó nyílt blog még van, és ezt íg... (2010.09.25. 18:11) Leamortizáltak.
  • Egy hozzászóló:): Helló Te kis Rosszlány:) Én is megírnám az ehhez kapcsolódó témához a véleményemet, remélem nem b... (2010.03.03. 06:22) Nincs cím
  • Antimoiros: looooooooooooooooool (2009.05.14. 19:08) A kurva és a Corvinus találkozása...
  • Antimoiros: Szia! Nem tartom gáznak: tényleg baromira nem vagyok képben. Néha még arra a kijelentésre is ragad... (2009.04.07. 18:27) Hú, de nem vagytok képben!

Linkblog

Leamortizáltak.

2009.03.09. 21:26 magyar rosszlány

Mára volt egy kétfős szeánszom. Három fős lett belőle. Felhívott a pasi, hogy nem jöhetnének-e hárman. Én mohó liba, kell a pénz, simán rábólintottam az análra is. Jobb meló úgysincs mostanában. Hát ezek nem kíméltek. Az egyik pasi már járt nálam, korrekt ügyfélnek tűnt, végül is most is az volt. De jött még vele két tagbaszakatt állat. Testépítők lehetnek, mert nem állt nekik csak papaverinnel. Hoztak magukkal, rutinosan adták be.

És elkezdődött a rémálom. A vérfürdő. Körbejárták az összes testnyílásom, mindenki mindenhová, cibáltak, mint egy rongyot, szendvicsbe raktak, a harmadik meg letolta a farkát a toromon és pofozott, ha hozáért a fogam, aztán helyet cseréltek és gyerünk tovább. Féltem, hogy bajom lesz, meg attól is, hogy széttépnek, ha szólok. Röhögve csodálták meg a vérző seggemet és dugták tovább. Azt hittem soha nem ér véget. Négy órát toltak ezek az állatok, ebből vagy kettőt a levegőben lógatva. Talán kétszer mehettek el fejenként, de én már csak a túléléesre pályáztam. Ezek ide többet soha!

Négy óra kínzás után a jutalom: 120 lepedő. Ha megúszom fertőzés nélkül, megérte. Szerencsére gumival ment majdnem végig. Bekékült a karom, vérzik a seggem, ég a puncim, fájnak a bordáim, kitekerték a csukóm, kitépték a fele hajam. Rommá basztak, szó szerint, így még fürdőbe sem merek menni, nehogy elfertőződjenek a sebecskéim. Tea, tea, cigi, tea, pihegés. Szipiszupi vagyok romosan is.

Egy lány tegnap azt kérdezte tőlem mailen, hogy ki számít kurvának. Ezt válaszoltam:

Nem tudom. Az a csaj, aki elveteti magát egy pénzes pasival, közben másba szerelmes, pumpálja a pasi számláját és közben félredug, szerintem kurva. A boltvezető a volt munkahelyemen, akire mindenki rájárt, szerintem kurva. Az a nő, aki szülés után letesped 100 kilósan, és várja, hogy eltartsák, szintén kurva szerintem, egy szemét döglusta kurva, ki a gyereket használja pajzsnak, hogy ne dobják ki. Az évfolyamtársnőm, aki simán lerendezi a tantárgykat a férfitanárokkal, szintén kurva. A lányok a Mamutban, akik két löttyöt fizettetnek egy pasival és a parkolóházban mindenre hajlandók, szintén kurvák. A közgázos lányok a Közgázpincében? Fele kurva, dolgozni véletlenül sem akarnak. Sem munkahelyen, sem ágyban. Keresnek valakit, aki eltartja ingyen őket és törvényes feleség lesz a nevük. A menedzserlányok laptoppal? Szinte mind kurvák, azzal csinálnak karriert. Én kurva vagyok-e? Igen.

Úgy tenném fel a kérdést, hogy ki csinálja muszájból, mert nem hagyott más lehetőséget az élet, ki pedig mert lusta dolgozni és egyébként is ribanc.

Anno megpróbáltam dolgozni, de nem fizettek ki vagy annyi volt a fizetésem, hogy albérletre sem volt elég. Aztán egy kocsmaszerű bárban egy biliárdozó német ajánlatot tett. Csak egy röpke fuvolára, de annyit tett a zsebembe, amennyit két hét alatt kerestem. Sokáig undorodtam utána magamtól, 20-szor fogat mostam egy nap, összehánytam magam, de változott a világ. Bárhová mentem dolgozni, a főnök vagy a barátja vagy valaki úgyis letaperlolt, és elvárták 70-80 nettóért azt, amiért a mások ötször annyit fizettek. Nem értem miért, de akár titkárnő, akár eladó, akár call-centeres voltam, mindig nekem akart esni valaki alanyi jogon, mert az neki jár. Vagy kirúgnak. Barátnőim szintén ezzel szívtak, úgyhogy én úgy döntöttem, inkább pénzért függetlenül csinálom. Volt olyan barátnőm inkább elvetette magát a főnökkel. Ha elmész egy állásinterjúra, két szőke nagy mell közül azt veszik fel, amelyik többre hajlandó. Az élet első nagy pofona az volt, ha már így rákérdeztél, hogy bárminek is hívnak a munkahelyeden, mindig van egy második beosztásod.

Megtanultam különbséget tenni a férfiak között: az undorítóbb fajta molesztálja a beosztottait, zsarol, csalja a feleségét stb. A korrektebb pedig eljön hozzám, elmondja, hogy mit szeretne, ha megcsinálom neki, kifizet korrekten. Titkárnőnek a gépelésért fizet, nekem pedig másért és nem keveri a kettőt. Van amelyiknek a felesége nem volt hajlandó összeszedni szülés után magát, 100 kiló, és nem érdekli gyerek után a szex. Van, amelyik elvált, van olyan aki 30 évesen még szűz volt. Sokfélék, de egyszer sikerült egy olyan meglévő klienskört összehoznom, akik visszajártak, hálásak voltak a dolgokért, én hülye meg kitaláltam, hogy nem csinálom tovább. Mert volt pénzem. Pénz elfogyott, klienskör szétszéledt, kezdhetem elölről.

Kb. ezt válaszoltam. Igen kurva vagyok, társadalom kapcája, azzá tettek és így szükségük van rám. De járnak hozzám szorgalmasan. Dolgozok a világbékéért, zacsikat ürítek, hogy ne menjen a túró a pasik agyára. Ezt a munkát kaptam, hogy kurva legyek! Hurrá!

2 komment

Címkék: szex sex mittoménmi szemét állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarprosti.blog.hu/api/trackback/id/tr79992332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy hozzászóló:) 2010.03.03. 06:53:19

Hmm...érdekes amiket eddig leírtál. Azon csodálkozom hogy erre nem írtak kommentárt rajtam kívül.

Az első pár bekezdést megbotránkozva olvastam végig...
Én itt az elején leszögeznék vmit: SOHA NEM MENNÉK EL ITTHON KURVÁNAK!
Szerintem azért mert vesz vki egy nőt magának, vagy mondjuk többen, egyet,az nem azt jelenti hogy majdnem halálra kell kefélni az illetőt...mit ne mondjak elég bátor lány vagy hogy egyedül mered csinálni ezt a szakmát...
Amikor én ebbe a munkakörben kezdtem el dolgozni,nagyon féltem hogy hasonló esetek történhetnek velem,de 'hálistennek' elmondhatom hogy akivel én együtt dolgoztam,az maximálisan kiállt mellettem és ha vmi kisebb baj is történt azonnal ment és intézkedett a hölgy vagy ha nagyobb történt volna akkor a párja.
Az utóbbi nem ütött, nem alázott meg, nem kiabált velem, munkatársként kezelt.
Egyébként Svájcban voltam. Ha vmi bajom/kérésem volt elmondhattam, és segítettek a németben.
Amiért én onnan továbbálltam az azért volt,mert sokalltam a 40% leadót+10% adót. (ami egyébként 18 lenne...és szerintem munkaszerződés nélkül,nem is vagyok szükséges befizteni,de mindegy) Nem bántam meg,tanulópénznek tökéletesen megérte. Tanultam egy pár dolgot, sok férfi-viselkedés formát ismerhettem meg...
Elég jól kerestem...de nehéz ezt néha feldolgozni,főleg ha mondjuk ott van párod akit szeretsz...
Akárki mit is mond,hogy kurvának a legegyszerűbb elmenni, az jókorát téved...aki nem hiszi???...járjon utána,csinálja végig...utána persze lehet jönni, szidni minket.

Egyébként soha nem gondoltam volna hogy valaha ebben a munkakörben is helyt kell állnom,de amit te is írtál,szerintem sokkal mocskosabb az a nő aki úgy próbál érvényesülni,hogy mindenféle haszonért,pozícióért és egyéb dolgokért próbálja elvetetni magát és megcsináltatja a gyereket hogy a pasit megtudja tartani magának...

hmmm....érdekes dolgok ezek...

elinor666 2010.09.25. 18:11:50

Szia!

Véletlen lyukadtam ki itt, és nem gondoltam ilyen szabadszájó nyílt blog még van, és ezt így kirakod, vállalod.

A leírtakban egyetértek veled ki a kurva, ki nem...
a legtöbb feleség a gyereke a férje, anyós pénzéből él, ott az állami juttás, a nagyszülők pénze és a munkabére hó közepére elveri.
Egy idő után kiürül a férj pénztárcája is a nő rájár, a felesége aztán a gyerekek az apuka, a férjére.

Ha nem kapnak eleget a gyerek lop, csal, hazudik,bünözik anyuka lop a bolti munkahelyén és félrebaszik.
Azért bocs nem mind nem mindenki kurva.
Se a suliban, karrier, munka pénzért nem kurtam.
Tanult agyas, csinos nőként 17 éves koromtól lehúztam 7 évet gyárban.aztán a párom vállalkozásában, aztán tanultam, és most a mostani párom szülei tartanak őt, minket mert itt is hol van hol nincs munka.Viszont segítünk, dolgozunk nekik.
viszont aktívan kiveszem a részem hogy segítsem őt, a családját nem csak ülök, nézek és vakarom.
Ez sok stressz és teherrel jár, nincs évekig ruhám, pénzen, fodrászt se láttam, nem hogy kirándulás, de kitartottam, kitartottam.
Persze összelophatam volna, hjázaság, gyerek, válás, elteszem as szüleim, kilopom a férjem a gyerekem öszekúrom, kicsalom, felcsapok csaló és bünözőnek, autótolvaj nói bankrablónak,vagy mit tudom én, de nem tetttem.
Kitartottam aktív fiatal korom ellenére 25- 35 között így telt, kibírta, nem adtam mocsokra a fejem.
Azóta kölföldön élünk ,dolgozunk van saját befektetésünk, cégünk többfajta bevételünk.

Mi is csak magunkra voltunk, a párom szegény volt, x évet szegénység ,beteghségh bajban votam vele 6 éven át, a roszban, nyomorúságban.
Akkoriban tanult dögös babyként 7 év munkaviszony után, otthagytam szüleim, álásom, feköltöztem Pestre egy szerelem, boldog élet, családi élet reményében
ami befuiccsolt a drága elszórta, kiderólt róla ez-az millió baj volt mellette, derült ki róla.
Egy idő után többet sírtam mint nevettem, de az elején vissza adta a hitem az önbizalmam az emberekben, a férfiakban jó volt.
Az iskolában, munkahelyen, vidéken ahol éltem a férfiak, nők, öregek, gyerekek, családosak taplók, köcsögök fúrják egymást csaádbasn, iskolában, melóhelyen és pénzért.a férfiak, családok,nőket gyerekeket is, ki vannak téve ezeknek nehéz.

Farkasvilág van.Én még megértem hogy 2 férfi udvarolt nekem, tisztelettudó családom, apám, testvéreim és tanáraim voltak, és munkatársaim, fpnököüm míg nem kezdtek beszivárognmi a rossz arcok a városba, a munkahelyekre, családba, hivatalokba és pokol lett, mennem kellett.
Amiket írsz igaz,
Meló melett tanultam, mindenki vezető lett közben munkahelyi kpleráj ahogy írtad férfi, nő, gyerekek öregek , ráment x évem, tucat pénz, nem alvás, tanulás, utazás, öndanyargatás se szerelem, se barátok, magamra semmi, és a kukás, kocsmáros kurva, bolond, hat osztályos mind valaki lett a gyárakban, póstán, bankban, vállalkozásokban.Eszetlen, szakmátlan nők, lányok, asszonyok, elbváltak, férjezettek fiatalabbb és öregebbek,.
Küzdöttem, versenyeztem kitünően kezdtem, aztán már leadtam be sem mentem melózni,tanulni öszecsaptam egy idő után a melót, a dolit, a tanulást.
Elvtelen harc volt.elvágytam onét és jött a párom, szerelem.Jó volt, sok jót adott amiért tudtam folytatni, hitet kaptam az emberek a férfiakban.
Ő volt a 2 jó hozzám, a testvéreim, apám, pár férfi munkatársam, barátom. tanmárom, és régebbi szerelmem, iskolatársam és munkatársam után.

A gazdag pesti mercis jancsim után, én hagytam ott mert őszinte, rendes segített ,kitartott mellettem, végigcsinálta és megértett, válasuztotam a mostanit, idpsebb, nem szép, küzdütt szegény, korosabb, viszont volt benne valami.Pokoli nehéz évek, küzdelem, szegénység de sosem juttnk nel a pornóhoz.
hírdettünk, eladtunk, üzleteltünk, vasazás, feketemunka.
De sosem!Ennél amire adtad a fejed, a lopás is jobb, a béranyaság, a háztaság, válás, gyerekkel járó pénzhez jutás.Szerintem senki se születik kurvának, becsülendő hogy megpróbéltad.Szerintem nem volt elég hited, kitartásod és jó tapasztalatod amibe meríts kapaszkodj és olyan emberek melleted.
Ez nem élet amit most élsz és csinálsz, hogy farokápolással az életed, egészséged, lelked és tested kihasználkásából élsz,adsuz másoknak.

Ha tudsz tegyél félre elég pénzt, segítek, de neked kell lépni,A következő mozzanat egy saját cég, vállalkozás.
képezz tartalékot is, befektetés ez mindíg kell legyen ma egy nőnek.
Családban, munkahelyen férfi melett szerlnység, alázatot, kitartást kell tanulni, tudni milyen az amikor nincs, eltűrni, nem egyszer hodsszan.Nem szültem, váltam, házasodtam pnz, vagyon, munkáért nem is kórtam, nem rugdosom a férjem, gyerekem menjen ölni, lopni hogy nekem legyen, nem nyulok le, túrok ki senkit.Én döntöttem így.Persze voltak idők mikor sírtam, dühkitörésemvolt, féltem,. mikor feladtam de mindíg felhőzott a párom, a fülemben voltak apám, a papám, a tanáraim, barátaim, a volt szerelmem és a gyerekeim arca, szavai akik szerettek és ez erőt adott a holnaphoz. azóta már sok sok holnap volt.
eMbertpróbáéló idők, éveim voltak és jutoptajk munkahelyen, iskolában, párban és családban de az élet megeddzett.Nekem sosem volt anyira fontos pénz, munka, ruha, tárgyak, birtok, diploma, ez nem motivált soha.
Talán azért mert voltam már szabad és boldog sokszor a múltban.Lehettem, kijutott és megadták.
Nem kisértett sohasem a karriuer, tehetségyár, modellkedés a hírnév, sem az feleség, anya és szülő legyen én csak boldog, szabad ember akartam lenni, és másoknak is megadni, meghagyni ezt!
Én is egyedül voltam, induiultam a semmiből fiatalon, gyerekként de edzetebb lélek, gonmdolkodással edzuettebb emberként, ami a korai szülői élet, felnőtt munka, gyári munka, testvéreimetz nevelétem, tasnítottam szüleim, tanáraim, iskolatársaimat segítettem hozott.
sosem volt madonna lázam és egy db farmeromban is szépnek, jónak tartotam magam. amim volt elég volt elfogadtam a kis bért, a kevés jutatást sosem kértem, kiabáltam, lázadtam, loptam nem ordítottam érte mikor évekig nem volt akkor sem.Ez jutott ki kellet bírni.
a gyerekkorom sokat adott, és a rosz is előnyömre vált.sokmindenem nem volt, nem jutott nem kaptam, de Ezért nem volt kísértés miért lopjkak, mit kérjek, mit hiányojak, mit követeljek.Egy nap rájötte, hogy meg tudok ezek nélkül lenni, elég mindenből egy db, kevés az emberi élet értelme nem ez hogy vásároljak, tárgyakat, pénzt, rangot stb szerezzek.Az úton találtam valami mást igazit valódiot és jobbat és az onnét mindent más megvilágításba helyezett.Nekem se volt könnyő sokat sírtam, küzdöttem, szenvedtem és nélkülüztem mint ember, nő, és gyerek, annyit mint talán senki, senki nem bírna ki ennyit, így.
Honnét volt az erőm, a hitem, kitartás és a hajtóerő?
mindíg mior azt mondtam elég feladom, jöt valaki, valami,Egy idegen, a párom, egy esemény.
Eszembe jutott mikor milyen boldogan néztek rám a szóleim, testvéreim, tanáraim, barátaim, munkatzársaim és a fünöküöm valaha.Eszembe jutott a gyerekek ragyogó szeme a páromé, és a szavai az érintése.
Valahányszor elfáradtam ez a kép adott erőt, a múltból merítettem a jövőhöz, a holnaphoz a nehéz küzdelmes jelenhez.mIkor letettem róla, azt mondtam vége jobb a halál, mindíg jöt valami valaki, egy ember, egy jó hír, pénz vagy munka, hogy tovább halytson mert szükség van rám.Mióta élek embereken segítek, húzok fel,adok hitelt, reményt,támaszt, erőt segítek nyíltan vagy a háttérből a színfalak mögül, titokban.
Szükség van rám, amit adok és tudok, mert ha nem lennék nem tudom ki adná és vállalná.
Azok akik odajárnak hozzád ügyfelek, ( karmát csinéklnak neked.-veled, magukra és a családjukra a jövöjükre már most) mind apák, férfiak, fiők anmya szülte, anya nevelte, etette, tanítatta és ingatta, nő és gyermek ölelte, asszonyi, női, gyermeki bizalom és szeretet, hit táplálta őket.
Legtöbbje vagyonos ember, családos, rangos van cége hogy rendes életet munkát adjon nekled, megváltsa magát és téged is.Minden és mindenki egy lehetőség, mindenkiben ott rejlik a lehetőségek, a megoldás és a megújhodás kulcsa.Olvastam sikertörténeteket is azért vannak.
oLyan lány írt nekem aki elkallódott a családja, embertársai, barétai, iskola és munkatársai rpkonai és szerelme hibájából aztán oda került.Magát büntette meg akart halni.A vendégei barátai lettek, lasan már semmiért vitték a pénzt, ételt, ruhát ajándékot neki, tisztelték, megszerették és megértették.
Egy nap betopant egy férfi hozá, aki megölelte megszerette masszírozni,adni járt hozzá nem kért semmit cserébe.Betti elsírta magát hogy van ilyen ,ilyen emberek, férfiak is.Onnét máskép álltak hozzá.
lett diplomája, cége munkája, óügyfelekből lett barátai, és társa is lett, aki megszerette látott benne valamit, éds csak ad, ad neki.mára ügyfelek nincsenek csak barátok, 9 éve él a férfival aki üzletember, most babázott le és melete ugyanógy dolgozik a férje és a saját cégében.Boldog.
Akit szeret isten, szereti magát, szeretnek mások azért lehajol Isten, hidd el!
Koppantál, negatív tapasztalatokat szereztél de ha elhiszed van és jut jobb is, jó vagy és jár, kijut neked akkor átváltizhat az életed, hidd el, de csak ha kéred és akarod, mert addíg a sötét mocskos szex, férfi és szolga világ nem enged a szorításából, visszacsal, visszaköszön jól kikérdezik évekig a kitartásodat!
Van elég, lesz másik,új szebb fiatalabb helyetted, ha erős vagy akarod hagynak megjön a te emberfede, a te lehetőséged is!
Szerintem neked is vannal álmaid, szerelem, utazás, szép otthon, család férj, gyerek, szülő ki imád, jó élet, jó munka ezek nélkül.Neked is van tanult szakmád, saját akaratközépontod szabad akarat és azt kötessége minden enmbernek tiszuteletben tartani kár ügyfél,ellenség, főnök, rokon, mindenkinek jár mégegy esély, akár 30 is.
elkallódtál, csalódtál, elfelejtetek nem nyúltak utánnad,elhanygioltak, nem figyeltek uténnad soat szívtál, rodssz tapasztalatok.
Cserbenhagyott a barátod, családod, lakótársad, munkatársad, a fönök, a tanár a hivatalnok, a társadalom felelős tagjai akik maguk is apák, férjek akik odajárnak hivatalokban, munkakörökben ülnek mint felelős vezető, igazgató, hivatalnok ügyvéd, orvos, tanár, politikus, randőr, alapítványi képviselő, segélyszervezek, városatyáké ahol születtél, egyházi képviselők stb.
Nekem ezek az emberek segítettek gyerekként, kamaszként ha felnőttként már nem is de hiszem ez az öregebbje feladata itt segíteni az ójak, naívabbbját, gyermeket akkor is ha másé, ha az jó, rászorul.
A te életed hogy ott kötötél ki, a társadalom öregjei, feénőttek büne.
Te valakinek a lánya, gyermeke vagy a szüleidé másodfiglan elsősorban Istené.
Nem felejtettek el, nem hagytak el, magadra, bajodban, és nem szeretnek kevésbé!
MIndenki tehet a másikért egy szó, üleklés egy munka címmel, egy öleléssel ezer módiunk ,lehetőségünk van adni, segíteni ha pénz, javakkal nem is tudunk nem is adunk.mIndent tisztelni kell ami, aki élet, és élletből való, érékes, akiben a szeretet, hit remény magva él, elveszett sebzett nő, gyermek.
Oltalmazni kéne a betegek, öregek, nők és a gyermekek, elkallódotak és rászurulókat.
Mindenkiben ott az apa, anya a barát, a társ a gyermek a felelős.A társadalom apja, anyjai a celebek, müsorvezetők, politikusok, tanárok, rendőrök, munkadókig.
Bárki bármikor fordíthat egy dolgon, egydöntés, szó, tett és törvény és máris ezrek,milliók élete lehet, lehetne általa jobb, szebb bent és kint is minden!

Tars ki a sötétségben ne hunyjon ki a fényed a reményeid az életed, ne ad fel én hiszek és bízok benned!
Te is Isten szeretett gyermeke vagy, feladattal jötél és születtél,csak ne figyeltek oda rád, elengedték a kezed, elkallódtál.

Az én anyám, apám a párom és az ó szüleik azt mondték inkább a javak, táérgyak, föld, ház, auztó,a pénzük vesszen mint a családi, emberi érték mert az nem pótolható, nem tudnénak itt mit csinélni nincs senkilyük csak szar tolvaj, csaló farklasemberek, nem bízhjatnak, számthatnak senkiben.MI vagyunk a mag az ő sarjuk, meghoszabbításuk.Eladtak mindent ma egy házban kicsiben , kisebb berebdezetlen, hitelmentes élünk mind, az addígi 3 ingatlan helyett.Addíg mindenki külön élt számlák, ház, autó, földek, áló bankszámlák, szükségletek és megvagyunk a kisebb és a kevesebben, de együtt a család. élünk van mit ennünk!
azt mondtam a mami a rossz is értünk van hogy eghgyé tegye ami eggyé való a különállók, és a családokat feláldozzuk a tárgyi javakat az életért, az igaz értékekért, egymásért.
MIt se ér a föd, a pénz, a ház, a bankszámlájuk az életbe tett munkájuk ha nem volt miért, kiért, kiknek nem marad utánuk senki és semmi.Segítettek nekünk mi meg nekik.Összehúzoszkodtunk, lejebb adtuk és megértettük, de ahol elfér egy van mit ennie ott elfér tíz is 40 négyzetméter alatt, hidd el ha szeretet, megértés van!azóta nem vágyik senki nagy tárgyi dolgokra, kerüljük a shoppingot, áruházak, szórülapok magunktermelünk meg mindent.

Azelött tüsarkas csaj voltam, plakátlány, bombázó az áruházban, munkahelyen, iskolában, buliban az utcán mikor végigmentem. tanult, ari, csinos helyes, házias és dolgos, jó lélek jó ember aki családokat tartott össze, sokaknak segített sok áldozatot hozott, hoz.

Hitték tanult, büszke csinos bombázó smink,ékszerek, dögös vtest és rucik, de falun nőttem fel, szüleim földjén kertjében sose vetettem meg a munkát, a kapát és a földet.
Egy tucat minden nem jön át kifelé, nem látszik nem tudják.
Munka után felkapom a szép ruhát, megyünk moziba, senki se gondolná rólam, rólunk.
Ez van vanak ilyen nők lányok is.Nem elemem a munkahelyi, karrieri, diplomáért, utazás ezért azért puncsorgás, és kapcsolati kurválkodás.

Hálás vagyok a gyermekkorom, a szakmámért és a neveltetésem, a természetemért.

Nekem kevés is elég, évente nagy ritkán valami.
A belső szépség nagyobb érték, ha így hordasz kevesebbet bármit elérsz, beragyogod a világot!
süti beállítások módosítása